Android fejlesztés

A vállalkozás hatékonyabbá tehető, ha azt megfelelő módon támogatjuk ügyviteli rendszerekkel. Sokan még mindig a jegyzetfüzetre esküsznek, egy füzetben vezetik az vállalkozás ügyvitelét. Azonban be kell látni, hogy ez ma már nem elég hatékony.

Mennyivel gyorsabb a folyamat, ha rögtön az ügyfélnél megrendelés első beszélgetésekor történt felmérést követően az adatok feldolgozásra kerülnek és már akár ott a helyszínen adható konkrét árajánlat. Ez nem scifi és nem is csak a multiknak megadatott lehetőség. Ezt a legkisebb vállalkozó is meg tudja csinálni akár az okostelefon segítségével, így akár már az első személyes konzultáción adható és kialkudható egy ajánlati ár. Ez korábban akár 2-3 vagy több napot is igénybe vehetett. Egy egyszerű mobil alkalmazás segítségével viszont pár óra.

A mobil alkalmazás áruházakban szinte biztosan nem találni olyan mobil app-ot ami teljes mértékben megfelel az igényeinknek ezért, itt a legtöbben fel is adják. A leleményesebbek pedig megpróbálják a problémát megoldani,  és mobil fejlesztés irányába mozdulnak, tapogatóznak. Ha céges mobil ügyviteli szoftverről van szó az elsődleges szóbajöhető platform az Android.

A céges Android alkalmazás fejlesztés hatékony megoldás, amennyiben a mobil fejlesztésben járatos és szakértő fejlesztőt találja meg. Egyébként lehet rémálom is, ha pusztán rábízzuk az ismerősre aki most tanul programozni. Érdemes a mobil fejlesztés területén valódi referenciával rendelkező mobil alkalmazás fejlesztőt keresni.

Az Android alapú mobil app a legjobb választás, ha mobil ügyvitel megvalósítását célozta meg a vállalkozás hatékonyságának fokozása érdekében.
PlixApp applikáció fejlesztés