Számlázó App

Az ügyviteli folyamatok hatékonyságának növelése a vállalkozás növekedését segíti, ezért érdemes ezt komolyan venni.

A leggyakoribb üzleti folyamat amit minden vállalkozás végez a számla kibocsátás. A számlázó program mint hatékonyság növelő informatikai eszköz nem új dolog, azonban a mobilos megjelenése elég sok újdonságot tartalmazhat. Létezik a szoftver árúházak kínálatában számtalan számlázó program, hogy melyik lehet a legjobb az csak a kipróbálása után érdemes eldönteni.

Jelen cikkünkben a Számlzó App mobilos számlázó programot emeljük ki, hiszen olyan innovatív megoldásokat alkalmaz, melyek méltó helyre emelik a többi számlázó program közti sorban.

A számlázó app a legjobb választás, ha a mobilodra keresel számlázó programot. A legjobb android számlázó ami több szakmai sikert is bezsebelhetett, illetve a legsikeresebb iPad számlázó amit az AppStore-ban találhatsz mint hazai fejlesztés.

Mitől olyan nagyszerű ez a számlázó program?

Röviden : számlázó app a legmodernebb technikai eszközökre készült a legfrissebb jogszabályok alapján.

Számlázó App mindig kéznél van, hiszen az okostelefon mindig ott a zsebben, és aki a tabletet részesíti előnyben az a nagyobb kijelzőn is élménydúsan használhatja, még ha a számla készítés nem is olyan élvezetes az app használatával mindenképp azzá válik.

A kibocsátott számlát egy koppintással küldhetjük elektronikusan ügyfelünknek, és nyomtathatjuk több példányban. A számlákról a lezáráskor egy pdf fájl is készül melyet DropBox fiókunkba automatikusan felszinkronizál a Számlázó App, így a könyvelőnk is könnyedén hozzáférhet a kibocsátott számlákhoz.

Számlázó App mobil alkalmazás fejlsztői csapata több hasonlóan sikeres mobil alkalmazást készített már, ezért volt elegendő rutinjuk, hogy egy ilyen nagyszerű mobil app elkészítésével tegyék hatékonyabbá a vállalkozások ügyvitelét, növelve a vállalkozás eredényességét.